Η ΝΗΡΕΥΣ καινοτομεί για άλλη μια φορά με τη νέα σειρά προϊόντων "Ed e Subito Mare"

13.12.2018

Η ΝΗΡΕΥΣ καινοτομεί για άλλη μια φορά με τη νέα σειρά προϊόντων

Στις 20 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το λανσάρισμα της νέας σειράς προϊόντων “Ed e Subito Mare” της ΝΗΡΕΥΣ σε κατάστημα της γνωστής πολυεθνικής αλυσίδας σούπερ μάρκετ AUCHAN στο Τορίνο Ιταλίας.

Τα νέα προϊόντα “Ed e Subito Mare” ανήκουν στην κατηγορία των γευμάτων έτοιμων για μαγείρεμα (“ready to cook”). Είναι διαθέσιμα σε τσιπούρα και λαβράκι, φιλέτο και ολόκληρο ψάρι καθαρισμένο και μαγειρεύονται εντός 10’ στη λαδόκολλα. Διατίθενται σε πρακτικές συσκευασίες μερίδας και σε 6 διαφορετικές μοναδικές συνταγές μυρωδικών και γευστικών συνθέσεων, όπως ολόκληρη τσιπούρα με λιαστή ντομάτα, πράσινες ελιές, λευκό κρασί και μπαχαρικά και φιλέτο λαβράκι με αγνό παρθένο ελαιόλαδο, ντοματίνια, κάππαρη, πράσινες ελιές και δεντρολίβανο, που συνδυάζουν βασικά συστατικά της υγιεινής Μεσογειακής διατροφής και την εγγύηση της ΝΗΡΕΥΣ για την άριστη ποιότητα των ψαριών.


Η ΝΗΡΕΥΣ καινοτομεί για ακόμη μια φορά με τα προϊόντα της, καθώς είναι η πρώτη φορά που ψάρια έτοιμα για μαγείρεμα διατίθενται φρέσκα στην αγορά της Ιταλίας. Η επιλογή της Ιταλικής αγοράς για το λανσάρισμα της «Ed e Subito Mare” έγινε με κριτήριο ότι η Ιταλία είναι η χώρα με τη μεγαλύτερη κατανάλωση σε τσιπούρα και λαβράκι παγκοσμίως. Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα γραμμή προϊόντων της ΝΗΡΕΥΣ απαντάει στις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή για ευκολία στη χρήση και μαγείρεμα όσον αφορά την κατανάλωση φρέσκου ψαριού, φροντίζοντας ταυτόχρονα για εγγυημένη επώνυμη ποιότητα και μεσογειακή νοστιμιά.

Εντός του 2019 η σειρά «Ed e Subito Mare” θα τοποθετηθεί στα ράφια των μεγαλύτερων αλυσίδων super markets της Ιταλίας.