Συμμετοχή του ΝΗΡΕΑ στη Seafood Expo North America 2019

17.4.2019

Συμμετοχή του ΝΗΡΕΑ στη Seafood Expo North America 2019

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η συμμετοχή του Νηρέα στη Seafood Expo North America που έλαβε χώρα στη Βοστώνη από τις 17 έως τις 19 Μαρτίου 2019.

Η Seafood Expo North America αποτελεί τη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση στη Βόρεια Αμερική στον κλάδο των ιχθυηρών. Φέτος συμμετείχαν 1,329 επαγγελματίες από 49 χώρες και χιλιάδες επισκέπτες.

Η επικοινωνία και τα μηνύματά μας ήταν εστιασμένα στην εξαιρετική ποιότητα και γεύση των προϊόντων μας τονίζοντας ότι όλα έχουν διακριθεί με το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης του διεθνώς αναγνωρισμένου οργανισμού iTQi, με κεντρικό μήνυμα ότι δεν προσφέρουμε απλώς ψάρια αλλά μια ολοκληρωμένη εμπειρία στους πελάτες μας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για 1η φορά ο Νηρέας συμμετείχε κάτω από την ομπρέλα της ΕΛΟΠΥ («Fish From Greece») με στόχο την προώθηση του ελληνικού ψαριού στην αμερικάνικη αγορά. Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γευτούν την Ελληνική τσιπούρα και λαβράκι σε μοναδικές συνταγές του διάσημου Έλληνα σεφ Peter Minakis.