Συμμετοχή του ΝΗΡΕΑ στην Seafood Expo Global 2019

29.5.2019

Συμμετοχή του ΝΗΡΕΑ στην Seafood Expo Global 2019

Ο Νηρέας, όπως κάθε χρόνο, συμμετείχε και φέτος στην Seafood Expo Global. Η έκθεση έλαβε χώρα στις Βρυξέλλες από τις 7 έως 9 Μαΐου 2019.

Η Seafood Expo Global αποτελεί τη μεγαλύτερη εμορική έκθεση στον κλάδο των ιχθυηρών παγκοσμίως.

Φέτος συμμετείχαν 2.007 επαγγελματίες προερχόμενοι από 88 χώρες. Χαρακτηριστικό και της φετινής διοργάνωσης ήταν η εξαιρετικά υψηλή προσέλευση διεθνών επισκεπτών, με περισσότερους από 28.000 να «πλημμυρίζουν» όλες τις αίθουσες της έκθεσης.

Εντύπωση προκάλεσε για μια ακόμη χρονιά το περίπτερό μας το οποίο είχε ως κεντρικό θέμα το εξαιρετικό φυσικό περιβάλλον με τις πεντακάθαρες θάλασσες, όπου μεγαλώνουμε τα ψάρια μας. Επίσης, τονίσαμε τη σταθερή προσήλωση του Νηρέα στην ποιότητα και τη βιωσιμότητα, εστιάζοντας στο Βραβείο Ανώτερης Γεύσης και τις πιστοποιήσεις που έχουν λάβει τα προϊόντα μας.

Τέλος, με τη χρήση σύγχρονου οπτικοακουστικού εξοπλισμού και εντυπωσιακών εικόνων προβλήθηκε όλη η αλυσίδα αξίας των προϊόντων μας, προσελκύοντας αρκετούς επισκέπτες-πελάτες στο περίπτερό μας.


Ο Νηρέας, με περισσότερο από 30 χρόνια λειτουργίας, συνεχίζει να κατακτά την πρωτιά στις προτιμήσεις των πελατών για τα προϊόντα της Μεσογειακής Ιχθυοκαλλιέργειας, γεγονός που επιβεβαιώνεται κάθε χρόνο από τις εμπορικές επαφές και συνεργασίες στα πλαίσια της έκθεσης.