Συμμετοχή του ΝΗΡΕΑ στην Seafood Expo Global 2018

14.5.2018

Συμμετοχή του ΝΗΡΕΑ στην Seafood Expo Global 2018

Ο Νηρέας, όπως κάθε χρόνο, συμμετείχε και φέτος στην Seafood Expo Global. Η έκθεση έγινε στις Βρυξέλλες από τις 24 έως 26 Απριλίου 2018.

Η Seafood Expo Global αποτελεί τη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση στον κόσμο στον κλάδο των ιχθυηρών.

Φέτος συμμετείχαν 1,946 επαγγελματίες προερχόμενοι από 78 χώρες. Χαρακτηριστικό της φετινής διοργάνωσης ήταν η εξαιρετικά υψηλή προσέλευση διεθνών επισκεπτών, με περισσότερους από 28.500 να «πλημμυρίζουν» όλες τις αίθουσες της έκθεσης.

Εντύπωση προκάλεσε το περίπτερό μας το οποίο είχε ως κεντρικό θέμα τις καθαρές θάλασσες στις οποίες μεγαλώνουμε εδώ και 30 χρόνια τα ψάρια μας. Επίσης, προβάλαμε έντονα το βραβευμένο φαγκρί μας δίνοντας έμφαση στην ξεχωριστή γεύση, πλούσια υφή και το ιδαίτερο χρώμα του, που ήταν και χαρακτηριστικά που προσέλκυσαν αρκετούς επισκέπτες-πελάτες στο περίπτερό μας.

Εκτός από το περίπτερο, η εταιρεία μας προβλήθηκε στην ιστοσελίδα, τον χάρτη της έκθεσης και σε εφαρμογή κινητού.

Επιπρόσθετα σχεδιάσαμε μια συσκευασία δώρου που περιείχε ρίγανη, ελαιόλαδο και αλάτι σε συνδυασμό με ένα βιβλιαράκι με συνταγές του Νηρέα για τσιπούρα και λαβράκι. Το δωράκι μοιράστηκε στους επισκέπτες προτρέποντάς τους να εμπιστευτούν την εταιρεία μας για το ψάρι που προσφέρουμε και έτσι να μπορούν να απολαύσουν ένα ολοκληρωμένο γευστικό και υγιεινό μεσογειακό γεύμα.

Ο Νηρέας στα 30 χρόνια λειτουργίας του έχει κατακτήσει την πρωτιά στις προτιμήσεις των πελατών για τα προϊόντα της Μεσογειακής Ιχθυοκαλλιέργειας, γεγονός που επιβεβαιώνεται κάθε χρόνο από τις εμπορικές επαφές και συνεργασίες που αναπτύσσονται κατά τη διάρκεια της έκθεσης.