• Υπεύθυνος Σχέσεων με Επενδυτές
  Λεοντίδης Επαμεινώνδας
  Τηλ.+30 210 6698225
  Fax +30 210 6627404
  e-mail n.leontidis@nireus.com
  Υπεύθυνη Εξυπηρέτησης Μετόχων και Εταιρικών Ανακοινώσεων
  Μελιώτη Κορίνα
  Τηλ.+30 210 6698224
  Fax +30 210 6627404
  e-mail k.melioti@nireus.com
  e-mail irodpt@nireus.com
  19,3 ΧΛΜ Λ.ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΙΑΝΙΑΣ,
  Τ.Κ. 19002 ΠΑΙΑΝΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Διοικητικό Συμβούλιο

Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας έχει εκλεγεί από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της 27/11/2019 και  απαρτίζεται από έμπειρους Συμβούλους του επιχειρηματικού και χρηματοοικονομικού τομέα, διασφαλίζοντας την αποτελεσματική χάραξη στρατηγικής του Ομίλου και την εποπτεία όλων των λειτουργιών της εταιρείας, οι οποίοι είναι :  


Γεώργιος Φραγκούλης του Παντελεήμωνος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος – Εκτελεστικό Μέλος                                                                                                                                                      

Ο κος Φραγκούλης ξεκίνησε την καριέρα του το 1979 ως Βοηθός Λογιστής με την Greco Impex Trading Co και το 1988 έγινε Βοηθός Ελεγκτής της Coopers & Lybrand. Από το 1990 έως το 1992 ήταν  Ανώτερος Σύμβουλος στην Andersen Consulting.
Το 1992 ανέλαβε το ρόλο του Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού της Ομάδας στην Delta Dairy S.A., ηγέτη στην αγορά γαλακτοκομικών προϊόντων στην Ελλάδα, με δραστηριότητες παγκοσμίως. Παράλληλα, από το 1994, κατείχε τη θέση του Financial Controller Group με την ίδια εταιρεία. Το 1997 προχώρησε στην καριέρα του και εντάχθηκε στην ομάδα κλωστοϋφαντουργίας της Accas, ως Διευθυντής Ομίλου Οικονομικών & Διοίκησης, και το 2001 ανέλαβε στον Όμιλο YIOULA τον ρόλο του Οικονομικού Διευθυντή, Μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής. Τον Ιούνιο του 2017, εντάχθηκε στον Όμιλο Ανδρομέδα ως επικεφαλής του Group Finance & Administration, και από τον Μάρτιο του 2019 έως τον Νοέμβριο του 2019 ήταν Διευθύνων Σύμβουλος της Ανδρομέδα Α.Ε. Ο κος Γ. Φραγκούλης κατέχει πτυχίο Οικονομικών Επιστημών από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το City University του Λονδίνου.


Δημήτριος Δημητρίου του Βασιλείου, Αντιπρόεδρος –Εκτελεστικό Μέλος

O κος Δ. Δημητρίου ξεκίνησε την καριέρα του στην Colgate Palmolive στο τμήμα Cost Accounting. Το 1989, ορίσθηκε ως Supply Chain Finance Manager, ενώ το 1994, έγινε Senior Financial Analyst, όπου επικεντρώθηκε στο Business Analysis και Management Reporting. Το 1995, μετακινήθηκε στις Βρυξέλλες, όπου ανέλαβε τον ρόλο του Team Leader για την εφαρμογή του SAP R/3 σε 28 Ευρωπαϊκές χώρες με αρμοδιότητα στο Finance, Controlling και Business Warehouse. To 1999 μετακινήθηκε στη Ρώμη, και το 2001 ανέλαβε τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή της Colgate Greece, στην Αθήνα. Το 2004, ανέλαβε το ρόλο του CFO & Finance Director στην νεοαποκτηθείσα εταιρία, από την Colgate Palmoliveστο, στο χώρο της Στοματικής Υγιεινής, στην Ελβετία. Κατά το διάστημα αυτό, είχε υπό την ευθύνη του 17 χώρες, με 6 θυγατρικές και παραγωγικές μονάδες. Από τον Σεπτέμβριο του 2018 ο κος Δημητρίου , έχει αναλάβει τον ρόλο του CFO στον Όμιλο Ανδρομέδα.

Έχει σπουδάσει Shipping Managementκαι επίσης Accounting & Finance στο American College of Greece.


Ιωάννης Γιαννακάκης του Εμμανουήλ, Μη Εκτελεστικό Μέλος

Ο κος  Ι. Γιαννακάκης είναι δικηγόρος στον Άρειο Πάγο, έχοντας πάνω από 29 χρόνια εμπειρίας, ως  νομικός σύμβουλος και μαχόμενος  δικηγόρος, σε διάφορoυς κλάδους  με πολυετή θητεία σε θέσεις ευθύνης σε παγκόσμιας εμβέλειας εταιρείες όπως  Nationale -Nderlanden, Unilever, Novartis και G4S.

Έχει  εξειδικευθεί στην προστασία δεδομένων, την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και τις  νέες  τεχνολογίες. Και  είναι  ο Νο1  -σε διεθνείς πιστοποιήσεις-   Έλληνας  Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων παγκοσμίως, πιστοποιημένος ελεγκτής Περιπτώσεων Απάτης ( Certified Fraud Examiner ) και πιστοποιημένος Νομικός Ερευνητής  ( Certified Legal Investigator) . Αναγνωρίσθηκε διεθνώς ως ένας από τους κορυφαίους Επαγγελματίες στον χώρο της Προστασίας Δεδομένων στην Ευρώπη για το 2019. Από τον Σεπτέμβριο του 2019 έχει αναλάβει τον ρόλο του Νομικού  Συμβούλου του Ομίλου Ανδρομέδα. Διαθέτει πτυχίο Νομικής από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακά ( LLM) στο Δίκαιο Διεθνές από το Ludwig-Maximilians Universität München.


 Γεώργιος Βλάχος του Σαμουήλ, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ). Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές, υπότροφος ΟΗΕ, στο Ινστιτούτο Κοινωνικών Σπουδών της Ολλανδίας του Πανεπιστημίου του Ρότερνταμ (Οικονομικός Προγραμματισμός) και στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ Αγγλίας σε θέματα Οικονομικής Αναπτύξεως και Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων (Diploma και MA. Econ).Εργάσθηκε στο Υπουργείο Οικονομικού Συντονισμού (1962-1982) και διετέλεσε Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου. Υπηρέτησε, επί 10 έτη, ως Γενικός Γραμματέας στα Υπουργεία Εθνικής Οικονομίας (1989-1993) και Εμπορικής Ναυτιλίας (2004-2010). Εργάσθηκε στον Ιδιωτικό Τομέα ως Οικονομικός Σύμβουλος σε μεγάλες Ελληνικές και διεθνείς επιχειρήσεις. Επίσης διετέλεσε Γενικός Διευθυντής του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών κατά τα έτη 1985 – 1989. Κατά τη διάρκεια της θητείας του διετέλεσε Αναπληρωτής Διοικητής της Διεθνούς Τραπέζης Ανασυγκροτήσεως και Αναπτύξεως (IBRD) για την Ελλάδα, Πρόεδρος της Επιτροπής των Μεγάλων Αναπτυξιακών Έργων, Πρόεδρος της Διυπουργικής Επιτροπής για το Β’ Πακέτο Delor, Πρόεδρος των Επιτροπών Ελέγχου των Κοινοτικών Πρωτοβουλιών, Πρόεδρος της Προπαρασκευαστικής Επιτροπής για την Οικονομική και Νομισματική Ένωση της Ευρώπης και πολλών άλλων Διυπουργικών Επιτροπών. Διετέλεσε Γραμματέας του Κυβερνητικού Οικονομικού Συμβουλίου και της Οικονομικής εξ Υπουργών Επιτροπής (1974-1982). Εξεπόνησε Οικονομικές Μελέτες και Εργασίες επί οικονομικών θεμάτων, κυρίως σε θέματα Περιφερειακής Αναπτύξεως, Ιδιωτικών Επενδύσεων, Δημοσίου Χρέους και Ιδιωτικοποιήσεων.


Ελένη Ξηνταράκου του Κυριακούλη, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕ) με κατεύθυνση Οικονομικά και Λογιστική. Έχει περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας σε διάφορους κλάδους της βιομηχανίας και ρόλους διαχείρισης και εκτέλεσης βασικών χρηματοοικονομικών, τραπεζικών και ελεγκτικών έργων και λήψη πρωτοβουλιών για επιχειρήσεις που κυμαίνονται από παγκόσμιες ασφαλιστικές εταιρείες μέχρι εταιρείες χαρτοφυλακίου. Έχει διατελέσει σε μεγάλο αριθμό εταιρειών μέλος Διοικητικού Συμβουλίου και αντιπρόεδρος με αποφασιστική εξουσία στη διαδικασία λήψης σημαντικών αποφάσεων σε επίπεδο ομίλου. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην διαχείριση της μείωσης εξόδων και φορολογικού σχεδιασμού , σε ΙΤ λύσεις πληροφορικής (συμπεριλαμβανομένου του συστήματος κοστολόγησης και του λογιστικού συστήματος), στα ΔΠΧΑ (ΙFRS), την οποία εφάρμοσε στον Όμιλο Interamerican / EUREKO.